Α. Σκιαδόπουλος: Να γιατί οι εφημερίδες παίρνουν την κάτω βόλτα


 Φαίνεται πως ο δημοσιογράφος Αρης Σκιαδόπουλος  διαβάζει zoornalistas. Κι αυτό γιατί ανέβασε κείμενο στο facebook όπου δίνει απαντήσεις - λύσεις στο πρόβλημα γιατί οι εφημερίδες δεν πουλάνε.
Aναλυτικά το κείμενο του Αρη Σκιαδόπουλου:

Ψάχνονται λέει γιατί οι εφημερίδες παίρνουν την κάτω βόλτα (ΕΔΩ). Υπάρχουν οι απαντήσεις:
1. Ελλειψη διευθυντικών στελεχών. Κυριως η κορυφή που θα αναλάβει ενα μοντέλο..
εφημερίδας φρέσκο στην σχεδίαση και στις ιδέες. (κατι σαν αυτο που έκανε ο Φιλιποπουλος με το ΕΘΝΟΣ το 1981).
2. Στελέχωση του εντύπου με ικανούς παληούς και νέους δημοσιογράφους που θα εκπαιδευτούν πανω στο νέο μοντέλο του εντύπου και δεν θα αναμασάνε τις παπαριές της τηλεόρασης.
3. Ευθεως ανταγωνιστικό απέναντι στην τηλεόραση με φρέσκες ιδέες και θέματα.
4. Οι δημοσιαγραφοι θα αμειφθούν ανθρώπινα κι οχι με μισθούς πείνας. Παράλληλα θα εργάζονται αποκλειστικά στο έντυπο δίχως άλλη παράλληλη απασχόληση.
5. Ολα τα τμήματα της εφημεριδας θα προετοιμαστούν τουλαχιςτον δυο μήνες εντατικά πανω στην οργάνωση και σταδιακή υλοποίηση του πλάνου.(λογιστήρια,τμήμα διαφήμισης,τεχνικοί,δημοσιογραφοι)
6. Απο τη στιγμη που ο ιδιοκτήτης συμφωνήσει με τον διευθυντη και τον περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του,παύει να εχει ανάμιξη στην εκδοση.
7. Η εφημερίδα πρέπει να σταθεί οχι με λογια αλλά με εργα απέναντι στην εξουσία απο την πρώτη στιγμή και να ΠΕΙΣΕΙ τον αναγνώστη οτι αγωνίζεται για εκείνον.
8. Να καταστήσει συνυπεύθυνο και συνομιλητή τον αναγνώστη.
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις