Η Μαρία Σπυράκη προτιμάει τις Βρυξέλλες από την Βουλή

Η ονοματολογία στη ΝΔ καλά κρατεί ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη Μαρία Σπυράκη να παραμένει στις Βρυξέλλες και να μην είναι τελικά υποψήφια στην Α΄ Θεσσαλονίκης.
Ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα μοιάζουν να είναι ανοιχτά, καθώς τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο..
ίδιος κανόνας θα ισχύσει και για τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Δέρβο, ο οποίος θα πιθανότατα θα διεκδικήσει μια θέση στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο. Ο πρόεδρος της ΝΔ μέχρι στιγμής φαίνεται σύμφωνος, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει «ανάψει το πράσινο φως».

-από τη στήλη Dark Side της κυριακάτικης εφημερίδας «Νέα Σελίδα» 12/8/2018
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις