Τι πούλησαν τα κυριακάτικα - Ανοδος για Θέμα και Βήμα

Αισθητή άνοδο σημείωσαν οι πωλήσεις των κυριακάτικων εφημερίδων την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου. Τα κυριακάτικα φύλλα  την εβδομάδα που πέρασε πούλησαν πανελλαδικά και στο σύνολό τους 145.760 φύλλα (8.660 περισσότερα). Το Documento, η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, η REAL NEWS κ.α έχουν αποσυρθεί από το σύστημα μετρήσεων των πωλήσεων του πρακτορείου ΑΡΓΟΣ, με..
αποτέλεσμα η αποτύπωση των κυκλοφοριών στο σύνολο των εφημερίδων να είναι ελλιπής.
Στα αξιοσημείωτα του πίνακα με τις κυκλοφορίες της Κυριακής 07 Οκτωβρίου, η άνοδος κατά 3.930 φύλλων του ΘΕΜΑΤΟΣ (λόγω και του περιοδικού CAR) που παρέμεινε πρώτο στον πίνακα με τις κυκλοφορίες και η περαιτέρω άνοδος του ΒΗΜΑΤΟΣ που «τσίμπησε» 1.080 φύλλα (την προηγούμενη Κυριακή και παρά την κακοκαιρία με τον «Ζορμπά» είχε άνοδο κατά 3.510 φύλλα).
Οι αθλητικές έχασαν 1.470 φύλλα και στο σύνολό τους πούλησαν πανελλαδικά 20.530 φύλλα.
Αναλυτικά οι εφημερίδες την Κυριακή 07/10/2018, σύμφωνα με τα στοιχεία του πρακτορείου Αργος, πούλησαν πανελλαδικά:
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις