Επίσκεψη στους αντιπεριφερειάρχες Τρικάλων και Καρδίτσας

Επίσκεψη στους αντιπεριφερειάρχες Τρικάλων και Καρδίτσας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στους αντιπεριφερειάρχες  Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο πραγματοποίησε το ΔΣ του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων του Δήμου Τεμπών.

Στους δυο  αντιπεριφερειάρχες ο  πρόεδρος  του εξωραϊστικού συλλόγου Μεσαγγάλων, κ. Γιώργος Γελαδάρης   τους παρέδωσε φάκελο με τα αιτήματα  -προβλήματα που αφορούν τον οικισμό και  τους προέτρεψε να στηρίξουν την προσπάθεια του συλλόγου για την επίλυση αυτών .
Τους επεσήμανε  ότι αρκετά μεγάλο ποσοστό των κατοίκων των νομών τους έχουν εξοχικά στην ευρύτερη περιοχή των Μεσαγγάλων που στην ουσία είναι ψηφοφόροι τους.
Από την πλευρά τους οι δυο αντιπεριφερειάρχες   υποσχέθηκαν, ότι θα στηρίξουν τις προσπάθειες του συλλόγου για το καλό του οικισμού.
Ο πρόεδρος του συλλόγου τους ευχαρίστησε για την φιλοξενία και  τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ερχόμενες εκλογές.

www.ert.gr

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις