Σκάφος προσέκρουσε σε βράχια στη Σητεία

Σκάφος προσέκρουσε σε βράχια στη Σητεία

Σε αβαθή βραχώδη θαλάσσια περιοχή, στην τοποθεσία «ΑΝΑΛΟΥΚΑΣ» της Σητείας Λασιθίου, προσέκρουσε χθες το βράδυ, ένα σκάφος αναψυχής, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.
Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν στελέχη του Λιμεναρχείου Σητείας, όπου διαπίστωσαν ότι οι δύο επιβαίνοντες στο σκάφος «ΕΒΕΛΙΝΑ» ήταν καλά στην υγεία τους.
Το σκάφος αποκολλήθηκε με την συνδρομή ερασιτεχνικού σκάφους αναψυχής και κατέπλευσε μόνο του, στο λιμάνι της Σητείας. Ανελκύστηκε από τη θάλασσα για προληπτικούς λόγους. Πάντως από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Λιμεναρχείο Σητείας.

www.ert.gr

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις