Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις ΝΑΤΟϊκές βάσεις

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις ΝΑΤΟϊκές βάσεις

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στους σχεδιασμούς δημιουργίας νέων βάσεων διοργανώνει στην Αλεξανδρούπολη την επόμενη Τρίτη, 23 Οκτωβρίου, το ΚΚΕ.

Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη στις 6:30 το απόγευμα μπροστά στο δημαρχείο της πόλης. Ανάλογες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν συντονισμένα στις 22 και 23 του μήνα σε όλες τις πόλεις όπου υπάρχουν στρατιωτικές βάσεις ή σχεδιάζεται η εγκατάσταση νέων, όπως υποστηρίζει το ΚΚΕ. «Οι βάσεις δεν φτιάχνονται για να προστατεύσουν τη χώρα και τα σύνορα, αλλά για να λειτουργήσουν ως ορμητήρια πολέμου και επεμβάσεων», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, και καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι «υπηρετεί πιστά τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, μετατρέποντας την Ελλάδα σε ένα απέραντο αμερικανο-ΝΑΤΟϊκό στρατόπεδο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

www.ert.gr

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις