Π. Δημητρίου: «Με νέα φιλοσοφία»

Π. Δημητρίου: «Με νέα φιλοσοφία»

Για το τη νέα φιλοσοφία και το στόχο του Απόλλωνα Παραλιμνίου στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος μίλησε ο Παύλος Δημητρίου μετά το τέλος του αγώνα στην Καβάλα και την ήττα της ομάδας του από τον Α.Ο.Κ. με 1-0.

Η μεγάλη βαθμολογική διαφορά των περσινών πρωταθλητών του ομίλου από τους πρωτοπόρους (16 βαθμούς από τον πρώτο Νέστο και 15 από τη δεύτερη Καβάλα) αναγκάζει τους ανθρώπους του Απόλλωνα να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους. Άλλωστε, μπορεί ο Απόλλων να μην έχει ελπίδες για άνοδο τη φετινή περίοδο έχει καταφέρει όμως να καθιερωθεί στη συνείδηση όλων στο Πανελλήνιο ως μια ομάδα που είναι οργανωμένη, έχει πλάνο και στο τιμόνι της ανθρώπους με όραμα. Μάλιστα όταν ολοκληρωθούν τα έργα που έχουν δρομολογηθεί στο γήπεδο με τη συνδρομή του Δημάρχου Εμμανουήλ Παππά Δημήτρη Νότα (ευτυχής συγκυρία το ότι είναι άνθρωπος που αγαπά το ποδόσφαιρο) τότε ο Απόλλων Παραλιμνίου δεν θα έχει να ζηλέψει κάτι από μεγάλους συλλόγους και θα βάλει τις βάσεις για υψηλούς στόχους. Δεν είναι τυχαίο ότι τους παίκτες που η ομάδα αναζητά αυτήν την περίοδο θέλει να τους κάνει συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο έτσι ώστε να τους έχει και την επόμενη περίοδο δείχνοντας ότι έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά.

 Μετά τον αγώνα με την Καβάλα ο Παύλος Δημητρίου είπε:     

 «Πριν το παιχνίδι είχα ένα ερωτηματικό το πώς θα δω την ομάδα μου γιατί υπολειτουργούσαμε λόγω αδειών και της χιονόπτωσης.  Είχαμε λίγες επαφές με τη μπάλα. Πιστεύω ότι για τα δεδομένα και ειδικά στο β` μέρος ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι στην Καβάλα που για μένα είναι η καλύτερη ομάδα φέτος στο πρωτάθλημα.  Καταφέραμε να ζορίσουμε την Καβάλα. Είχε καλές στιγμές το παιχνίδι. Το γήπεδο δεν ήταν εύκολο για τους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν καλά πατήματα αφού γλιστρούσε.   Στο Α` μέρος  η Καβάλα ήταν καλύτερη από μας, δημιούργησε κάποιες φάσεις και πέτυχε ένα γκολ.  Στο β` μέρος βελτιωθήκαμε εμείς. Προσπαθήσαμε, πιέσαμε και είχαμε μια δυο περιπτώσεις να κάνουμε το 1-1. Δεν μπορέσαμε να το κάνουμε. Κερδίζει αυτός που σκοράρει. Κρατάμε την καλή απόδοση του β` μέρους απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Πάμε στα επόμενα παιχνίδια με άλλη φιλοσοφία για να πετύχουμε το στόχο μας που φέτος είναι μια καλή πορεία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια, ειδικά στο β` μέρος. Συγχαίρω την Καβάλα και τον Παύλο για τη νίκη. Εύχομαι στο τέλος να πανηγυρίσει η Καβάλα την άνοδο»

 

 

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις