Π. Λεκάκης: Kακοστημένες δημοσκοπήσεις για ένα χαρτζιλίκι

Π. Λεκάκης: Kακοστημένες δημοσκοπήσεις για ένα χαρτζιλίκι

«Κακοστημένες» χαρακτήρισε τις δημοσκοπήσεις για τον δήμο Θεσσαλονίκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης.

Ο ίδιος απαντώντας σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις για τις δημοσκοπήσεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης, απάντησε:

«Με έκπληξη αλλά και οργή διαβάζω τον τελευταίο μήνα τις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ και αφορούν πρόθεση ψήφου στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Είναι σαφές πως δεν αποτυπώνουν πρόθεση ψήφου αλλά τις πολιτικές προθέσεις ή τους ευσεβείς πόθους κάποιων.

Κατανοώ την ανάγκη κάποιων “δημοσκόπων” να βγάλουν το χαρτζιλίκι τους, όπως και την αγωνία ορισμένων κομματικών υποψηφίων που παραγγέλνουν δημοσκοπήσεις με τα χρήματα που τα κόμματα τους διαθέτουν. Ας κάνουν ό,τι κάνουν τουλάχιστον να φαίνεται λιγότερο κακοστημένο.

Πρέπει να ξέρουν όμως ότι τέτοιες παλιές και ξεπερασμένες πρακτικές δεν μπορούν πλέον να διαμορφώνουν το εκλογικό τοπίο, ούτε έχουν καμία απήχηση στην κοινωνία που μπροστά σε ένα τέτοιο στημένο θέατρο νιώθει μόνο αηδία”.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις