Π. Κουσουλός: Έχω μπερδευτεί! Η εκπομπή μου στο Open από καθημερινή έγινε δεκαπενθήμερη (VIDEO)

Π. Κουσουλός: Έχω μπερδευτεί! Η εκπομπή μου στο Open από καθημερινή έγινε δεκαπενθήμερη (VIDEO)

Στην «Φωλιά των Κου Κου» παραχώρησε ο Πέτρος Κουσουλός και μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογενειακή του ζωή, το καινούργιο μέλος της οικογένειας που περιμένουν με την γυναίκα του.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο τι συμβαίνει με την εκπομπή του στο Open, αλλά και στο γιατί δεν ακολούθησε την Ναταλία Γερμανού στον Alpha.

«Και εγώ έχω μπερδευτεί με την εκπομπή μου. Το «Τοp Story» είναι μια εκπομπή που έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Έχουμε αλλάξει ώρες, έχουμε αλλάξει μέρες. Επιλέξαμε ότι είναι καλύτερο να πάμε σε εβδομαδιαία βάση, η οποία από εβδομαδιαία εκπομπή έγινε πλέον δεκαπενθήμερη», ανέφερε για την εκπομπή που παρουσιάζει στο Open.

«Αν δεν είχα πρόταση για δική μου εκπομπή είναι πιθανό να συνέχιζα με την Ναταλία. Εξ όσων γνωρίζω η Ναταλία είχε μια δέσμευση ότι δεν έπρεπε να την ακολουθήσουν οι παλιοί της συνεργάτες στον Alpha. Ως εκ τούτου δεν έγινε ποτέ αυτή η πρόταση», απάντησε ο Πέτρος Κουσουλός σε ερώτηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη για το αν θα προτιμούσε να ακολουθήσει την παλιά του συνεργάτιδα ή να παραμείνει στην θέση που είναι.

Δείτε τα όσα είπε:

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις