Ν.Δένδιας: «Προσβολή στο Κράτος Δικαίου όσα συνέβησαν στα Εξάρχεια - Αδιαφορεί ο ΣΥΡΙΖΑ»

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική αδιαφορίας που, όπως είπε, ακολουθεί επί τέσσερα χρόνια στα Εξάρχεια, άσκησε ο βουλευτής, και πρώην υπουργός, της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.

Με αφορμή τα υβριστικά συνθήματα που εξαπέλυσαν κουκουλοφόροι, χθες Πέμπτη, κατά των διαμαρτυρόμενων κατοίκων των Εξαρχείων και του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο κ. Δένδιας αρχικά δήλωσε:

«Τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν χθες στα Εξάρχεια, από αντιεξουσιαστές κατά των πολιτών που διαμαρτύρονταν για το καθεστώς ανομίας στην περιοχή τους, αποτελούν προσβολή στο Κράτος Δικαίου».

Ο πρώην υπουργός, προσέθεσε, στην ανάρτησή του στο Twitter, ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είτε δεν μπόρεσε είτε δε θέλησε να περιφρουρήσει το δικαίωμα των κατοίκων στη διαμαρτυρία, είναι υπόλογη και για αυτό το ζήτημα, όπως και για την αδιαφορία της επί 4 χρόνια στην καταπάτηση του δικαιώματος των πολιτών στην ασφάλεια».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις