Η Αντζελίνα Τζολί θέλει πίσω τον Μπραντ Πιτ!

Η Αντζελίνα Τζολί θέλει να ξανακερδίσει την καρδιά του εν διαστάσει συζύγου της, Μπραντ Πιτ, και γι' αυτόν τον λόγο καθυστερεί το διαζύγιό τους για να γίνει η οικογένειά της όπως ήταν ,ισχυρίζεται η Sun σε δημοσίευμά της. 
Σύμφωνα με  άρθρο της βρετανικής εφημερίδας, η 43χρονη σταρ που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ τον Σεπτέμβρη του 2016, έχει πλέον αλλάξει γνώμη και θέλει πίσω τον σύζυγό της, ώστε να ξαναγίνουν μια ευτυχισμένη οικογένεια.
Το ζευγάρι που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2014, μετά από οκτώ χρόνια σχέσης, χώρισε αρκετά επεισοδιακά, με την Τζολί και τον Πιτ να εμπλέκονται σε πολύμηνη μάχη για την κηδεμονία των παιδιών τους, προτού φτάσουν σε τελική συμφωνία τον Νοέμβρη. 
Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή της  εφημερίδας Sun όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά από τότε, τουλάχιστον όσον αφορά στην σαγηνευτική Τζολί. 
«Η Αντζελίνα ξεκαθάρισε στον Μπραντ ότι θέλει να τα ξαναβρουν. Θέλει να ξαναγίνουν οικογένεια και δεν φαίνεται έτοιμη να προχωρήσει με τη ζωή της. Γι' αυτό προβάλει συνεχώς εμπόδια στον Μπραντ για κάθε λεπτομέρεια του διαζυγίου τους», αναφέρει στην εφημερίδα άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού. 
Όπως εξηγεί η εφημερίδα, ο Μπραντ απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ωστόσο θέλει να διατηρήσει μια αρμονική σχέση με την πρώην τους, για χάρη των έξι παιδιών τους. 
Όπως αποκαλύπτει η ίδια πηγή: «Το μόνο που θέλει ο ίδιος είναι να ξεμπερδεύει με το διαζύγιο, που κανονικά θα έπρεπε να είχε βγει εδω και έναν χρόνο. Ωστόσο εκεινη δεν το παίρνει με τίποτα απόφαση»

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις