Οικογένεια θύματος μήνυσε τους γονείς του έλληνα μακελάρη του Τέξας

Η οικογένεια ενός εκ των θυμάτων του μακελειού στο Τέξας μήνυσε τους γονείς του 17χρονου έλληνα δράστη, Δημήτρη Παγουρτζή.

Σύμφωνα με τη New York Post, πρόκειται για τους γονείς του 17χρονου, Κρις Στόουν, που έπεσε νεκρός από τα πυρά του Παγουρτζή και ο λόγος που οι γονείς του θύματος κάνουν μήνυση είναι επειδή ο πατέρας του έλληνα δράστη δεν φύλασσε σε ασφαλές σημείο τα όπλα του.

Προηγουμένως, είχε γίνει γνωστό από τις αρχές πως ο Παγουρτζής χρησιμοποίησε ένα πιστόλι και μια επαναληπτική καραμπίνα που ανήκαν νόμιμα στον πατέρα του.

Στην ανακοίνωση αναφερόταν ότι ο πατέρας του Παγουρτζή δεν κλείδωνε τα όπλα του, αλλά απλώς τα τοποθετούσε μέσα σε μια ντουλάπα.

Οι γονείς του Στόουν ισχυρίζονται πως ο νόμος δεν τηρήθηκε, ενώ τους κατηγορούν επίσης ότι δεν φρόντισαν να ενημερώσουν τις αρμόδιες αρχές για τις «επικίνδυνες τάσεις» του γιου τους, ούτε του εξασφάλισαν ψυχολογική βοήθεια από κάποιον ειδικό.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις