Νέο συγκλονιστικό βίντεο από την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα – Αμάξια χάνονται κάτω από τα τσιμέντα

Νέο συγκλονιστικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη στιγμή της κατάρρευσης της γέφυρας Μοράντι στη Γένοβα στις 14 Αυγούστου. Η κατάρρευση της γέφυρας στοίχισε τη ζωή σε 43 ανθρώπους.

Στο βίντεο φαίνεται ο δρόμος που περνούσε κάτω από τη γέφυρα, να καταπλακώνεται ξαφνικά από τόνους τσιμέντου. Αυτοκίνητα τα οποία περνούσαν εκείνη την ώρα, απλά χάθηκαν στα συντρίμμια.

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εντοπισμού των αγνοουμένων

Η επιχείρηση εντοπισμού των αγνοούμενων στη Γένοβα, ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου αφού βρέθηκαν οι σοροί και των τριών τελευταίων θυμάτων, ανεβάζοντας τον επίσημο απολογισμό στους 43 νεκρούς.

Αφού εντοπίστηκαν σε ένα καταπλακωμένο αυτοκίνητο και απομακρύνθηκαν από τους διασώστες οι τρεις σοροί, οι αρχές της Γένοβας αναθεώρησαν προς τα επάνω τον τελικό απολογισμό. Άλλοι εννέα άνθρωποι παραμένουν σε νοσοκομεία και οι τέσσερις από αυτούς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μολονότι έχουν πλέον εντοπιστεί όλοι όσοι είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενοι, ένας αξιωματικός της πυροσβεστικής, ο Στέφανο Τσάνουτ, είπε στο Sky TG24: «Η δουλειά μας συνεχίζεται για να βεβαιωθούμε ότι δεν έμεινε κανείς κάτω από τα συντρίμμια». Πρόσθεσε ότι οι υπηρεσίες εργάζονται ώστε να καταστήσουν ασφαλή τον χώρο και να βοηθήσουν τις ανακριτικές αρχές να καθορίσουν τα αίτια της καταστροφής.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις