Ο «ιππότης» Τραμπ ξαναχτυπά – Ξέχασε να καλύψει τη Μελάνια με την ομπρέλα του (εικόνες – video)

Πλέον σχεδόν τίποτα δεν μας εκπλήσσει από τη «γαϊδουρινή» συμπεριφορά του αμερικανού Προέδρου, ειδικά όταν αυτή έχει ως αποδέκτη τη σύζυγό του, Μελάνια Τραμπ.

Αυτή τη φορά ο Ντόναλντ Τραμπ κάπως… ξέχασε να καλύψει με την ομπρέλα του τη Μελάνια έξω από τον Λευκό Οίκο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του επιβιβάστηκαν λοιπόν τη Δευτέρα στο ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού προκειμένου να πάνε στη Φλόριντα για να δουν από κοντά τις ζημιές που προκάλεσε ο τυφώνας Μάικλ.

Καθώς ο πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία έβγαιναν από τον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ κρατούσε την ομπρέλα μόνο για τον εαυτό του, αφήνοντας τη Μελάνια πίσω και απροστάτευτη από την βροχή.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις