Αφίσα στη Ν. Υόρκη δείχνει γυναίκα να «πατάει» το κεφάλι του Τραμπ – Έξαλλος ο γιος του προέδρου

«Θύμα» μιας γυναίκας πέφτει ο Ντόναλντ Τραμπ, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Οργισμένα απαντά ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ με ανάρτηση του στο twitter. Φυσικά πρόκειται για μία αφίσα που δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ να είναι στο έδαφος και να τον πατάει στο κεφάλι μία γυναίκα. Η αφίσα έχει τοποθετηθεί στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Η αφίσα είναι δημιουργία μιας εταιρίας ενδυμάτων και απεικονίζει μία γυναίκα με σπορ εμφάνιση, να έχει δέσει τον Αμερικανό πρόεδρο και να τον πατάει στο κεφάλι, με τον Τραμπ να σφαδάζει. Η εν λόγω αφίσα έγινε γρήγορα viral στις ΗΠΑ, με τον γιο του Τραμπ, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, να εκφράζει την οργή του στα social media

«Από τη στιγμή που είχατε τον χρόνο να σκεφτείτε την δημιουργία ενός ανόητου και άνοστου meme που το είδαν 8 άνθρωποι, θεώρησα πως θα βρείτε λίγο χρόνο να ασχοληθείτε με αυτή την αφίσα στην Times Square υποκριτές», έγραψε στο twitter.

 

Η αφίσα έχει μήκος 10 μέτρων, ενώ ακριβώς από κάτω της, υπήρχε άλλη μία που έδειχνε τον Τραμπ σαν… ζόμπι, καλώντας τον κόσμο να τον ψηφίσει στις επόμενες εκλογές.

 

 

 

Πηγή: Αφίσα στη Ν. Υόρκη δείχνει γυναίκα να «πατάει» το κεφάλι του Τραμπ – Έξαλλος ο γιος του προέδρου - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις