«Λεφτά υπάρχουν» στην Ινδία – «Έβρεξε» χρήμα από ουρανοξύστη (video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από την Καλκούτα της Ινδίας, στο οποίο καταγράφεται ένα απίστευτο περιστατικό έξω από ουρανοξύστη, όταν άρχισε να «βρέχει»… χαρτονομίσματα.

Αναλυτικότερα, δεσμίδες των 2.000 και 500 ρουπίων (28 και 7 δολάρια ΗΠΑ), άρχισαν να πέφτουν από τα παράθυρα ενός ουρανοξύστη, ενώ περαστικοί έτρεχαν προκειμένου να μαζέψουν όσα μπορούσαν.

Η αιτία για το περιστατικό δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο, σύμφωνα με το πρακτορείο RT, υπάρχει πιθανότητα να είχε προηγηθεί έφοδος από εφοριακούς στα γραφεία μεγάλης εταιρείας, που οδήγησε τους υπεύθυνούς της να ξεφορτωθούν – έστω και με αυτόν τον τρόπο – το μαύρο χρήμα.

Σημειώνεται πάντως ότι η ανεξάρτητη αρχή κατά της διαφθοράς της Ινδίας αρνείται ότι σχετίζεται με το περιστατικό.

Για την ιστορία, στην Ινδία το μέσο ημερομίσθιο είναι 3,79 ευρώ (περίπου 89 ευρώ τον μήνα στο 6ήμερο). Οι άνθρωποι που εργάζονται στο δημόσιο της χώρας λαμβάνουν ημερησίως 4,19 ευρώ (100,56 ευρώ τον μήνα), ενώ όσοι έχουν μεταπτυχιακό παίρνουν 5 ευρώ (120 τον μήνα).

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: «Λεφτά υπάρχουν» στην Ινδία – «Έβρεξε» χρήμα από ουρανοξύστη (video) - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις