Γερονικολού: Στη Μιμή Ντενίση δεν αρέσει καθόλου ο τρόπος που βάφομαι στο θέατρο (VIDEO)

Γερονικολού: Στη Μιμή Ντενίση δεν αρέσει καθόλου ο τρόπος που βάφομαι στο θέατρο (VIDEO)

 Η Κατερίνα Γερονικολού, σε συνέντευξή της στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου" αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην Μιμή Ντενίση.

"Η Μιμή Ντενίση έχει ανοίξει μια νέα σελίδα στο θέατρο και το σινεμά παίρνοντας ιστορικά θέματα που τα βάζει στη μυθοπλασία. Εμένα με λέει “μικρή Μιμή” γιατί μιλάμε για τα πάντα. Δεν της αρέσει καθόλου ο τρόπος που βάφομαι στο θέατρο γιατί είναι άτονο και προσπαθεί από μακριά να με διορθώσει.

Είμαι ακαμάτρα και δεν υπάρχουν ταπεράκια. Ότι βρούμε, τρώμε. Ο Λάμπρος Βακιάρος έχει έρθει σπίτι μας και μας έχει μαγειρέψει. Τον έχουμε ερωτευθεί και οι δύο, του προτείναμε να έρθει να μείνουμε και οι τρεις μαζί. Δεν μου αρέσει η μαγειρική καθόλου. Αρέσει στον Γιάννη, ο οποίος μερικές φορές μαγειρεύει τα σαββατοκύριακα", είπε η Κατερίνα Γερονικολού.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις