Πως αντέδρασε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου όταν έμαθε ότι η Μενεγάκη σταματά από τον Alpha (VIDEO)

Πως αντέδρασε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου όταν έμαθε ότι η Μενεγάκη σταματά από τον Alpha (VIDEO)

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του «Πρώτο Θέμα» ότι η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από τον Alpha και να… φεύγει ίσως από την Ελλάδα με τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ρωτήθηκε σχετικά:

«Όποτε υπάρχει χρόνος και μπορώ, βρίσκομαι στην εκπομπή τη φετινή χρονιά. Έχουμε μια πολύ ωραία σχέση. Φαίνεται άλλωστε» πρόσθεσε. Όταν ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα τελευταία δημοσιεύματα, περί οριστικής αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha, η γνωστή μαγείρισσα δεν έκρυψε την έκπληξη της: «Που είναι αυτά τα δημοσιεύματα; Πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχω ιδέα και δεν προλαβαίνω, όχι να μάθω τα δημοσιεύματα, ούτε τα δικά μου πράγματα να κάνω. Δεν γνωρίζω κάτι. Η Ελένη μία είναι… Δεύτερη Ελένη δεν θα υπάρξει… Όπου και να πάει, δεν ξέρω τι κάνει, η Ελένη είναι μία», είπε χαρακτηριστικά.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις