Η εξομολόγηση του Πάνου Ιωαννίδη: Θέλω να βρω την ιδανική γυναίκα για να μη χωρίσω (video)

Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ με τη Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στην επιθυμία του να κάνει οικογένεια.

«Είχα ευκαιρίες να κάνω οικογένεια. Στο μυαλό μου την οικογένεια την έχω κάπως ιδιαίτερα. Προέρχομαι από μια οικογένεια που οι γονείς μου χώρισαν νωρίς όταν ήμουν σε μια ευαίσθητη ηλικία και η αίσθηση του τι πήγε στραβά, το ποιος φταίει ήταν λίγο περίεργη, μετά το ξεκαθάρισα.

Τότε δεν ήταν της μόδας να χωρίζεις και ήταν λίγο πιο δύσκολο. Έτσι έφτιαξα στο μυαλό μου ότι για να μη χωρίσει πρέπει να βρω τη σούπερ κατάλληλη, κάτι που δεν ισχύει. Είμαι λες κι έχω πενήντα φίλτρα, το περνάω, το περνάω και μετά δεν μένει τίποτα και ξαναπάμε πάλι. Ξεκάθαρη χαζομάρα είναι», εξήγησε ο σεφ.

Πηγή: Η εξομολόγηση του Πάνου Ιωαννίδη: Θέλω να βρω την ιδανική γυναίκα για να μη χωρίσω (video) - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις