Στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» της ΕΡΤ ήταν καλεσμένος ο Λάκης Γαβαλάς και με το στυλ του κατάφερε να βάλει… φωτιά στην κουζίνα ενώ αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ελληνικής μόδας, αλλά και της ζωής του. Ο καλεσμένος της «ΠΟΠ Μαγειρικής» μαγείρεψε με τον Ανδρέα Λαγό φωμάκια με μπάτζο και μία δεύτερη συνταγή με αγγουράκια Κνωσού σκορπώντας, εκτός από υπέροχες μυρωδιές, και απίστευτο γέλιο με τις ατάκες του. «Είχαμε πολύ μικρές γειτονιές και πήγαινα να παίξω στην αυλή που μετά έγιναν οι φυλακές Κορυδαλλού. Πού να ήξερα ότι θα με φιλοξενούσαν χρόνια μετά! Έμπαινα στην κουζίνα με τη μαμά αλλά δεν ασχολήθηκα με τη μαγειρική πριν πάω στην Ιταλία. Πήγα στα 19 και ήταν τα πιο δύσκολά μου χρόνια σε επίπεδο πειθαρχίας. Δεν ξεφεύγω ποτέ από την πειθαρχία, δεν πίνω, δεν ερωτεύομαι. Καλά με πήγε μέχρι σήμερα, δυστυχισμένοι οι άλλοι που τους απορρίπτω αλλά τι να κάνουμε; Το λάδι έχει ακριβύνει, το χρησιμοποιώ μόνο για ξεμάτιασμα! Τώρα ζω σε ένα μικρό […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.