«Φωτιά» στο Power of Love: H άσεμνη χειρονομία του Σωκράτη στην Κυριακή που δεν έδειξαν οι κάμερες (video)

Γεμάτο ίντριγκα και καβγάδές ήταν το χθεσινό gala του Power Of Love, καθώς οι κόντρες δεν έχουν τελειωμό ανάμεσα στους παίκτες.

Από τους πρωταγωνιστές των καβγάδων είναι ο Σωκράτης που έχει αφήσει ανοιχτά μέτωπα όχι μόνο με την Άννα και τον Παναγιώτη αλλά και με τη Βίβιαν.

Την ώρα που η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε τον λόγο στην Κυριακή να πάρει θέση για την κόντρα Σωκράτη – Βίβιαν, η διπλωματική απάντηση της Κυριακής εξόργισε τον Σωκράτη, ο οποίος έκανε μία άσεμνη και πολύ προσβλητική χειρονομία, χάνοντας τελείως την ψυχραιμία του.

Μπορεί λοιπόν η χειρονομία να«κόπηκε» στο μοντάζ, αλλά η αντανάκλαση της στο τζάμι δεν αφήνει αμφιβολίες για το τι πιστεύει ο Σωκράτης για τις απόψεις της Κυριακής και για το τι… ακριβώς έδειξε στην Κυριακή.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις