Καλλιρόη Μυριαγκού: Με ενοχλούσε πολύ η ταύτιση του κόσμου με τη Ματίνα Μανταρινάκη

Η Καλλιρόη Μυριαγκού μίλησε σε συνέντευξή της για τον ρόλο της στο «Κωνσταντίνου και Ελένης». Η ηρωίδα Ματίνα Μανταρινάκη έχει μείνει στην τηλεοπτική ιστορία.

«Στην αρχή με ενοχλούσε πολύ η ταύτιση του κόσμου με τη Ματίνα Μανταρινάκη. Πολύς κόσμος ξέρει μόνο αυτό και δεν έχει  ιδέα τι άλλο έχεις κάνει για παράδειγμα στο θέατρο. Αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η τηλεόραση. Μετά από τόσα χρόνια το έχω αποδεχτεί και απλώς θυμάμαι ότι περάσαμε όμορφα, ότι το αγαπάει πολύ ο κόσμος και ότι τότε υπήρχε μια αθωότητα. Μου φαίνεται πολύ μακρινό, σαν μια άλλη ζωή. Οι άνθρωποι ακόμα και τώρα αισθάνονται  πολύ   οικεία   μαζί   μου, όταν με βλέπουν με αγκαλιάζουν, με φιλάνε. Οι άνθρωποι στις δημόσιες υπηρεσίες και στις τράπεζες με λατρεύουν. Συνήθως με ρωτάνε «Ακόμα να παντρευτείς;».

Όσο για το αν είχε κοινά στοιχεία με την ηρωίδα της είπε στο περιοδικό Down Town: «Στην πραγματική μου ζωή βέβαια δεν είχα καμία σχέση με τη Ματίνα. Δεν είχα ποτέ όνειρο ζωής να παντρευτώ, γι’ αυτό και δεν παντρεύτηκα. Πιτσιρίκα ήμουν πολύ ροκ και εναλλακτική. Το μόνο κοινό μας με τη Ματίνα είναι ότι από πολύ μικρή ηλικία μαγείρευα πολύ καλά. Μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης μου πρότειναν  συνέχεια το ίδιο μοτίβο ρόλου. Σκεφτόμουν «Τι; Μια ζωή θα παίζω την απελπισμένη;». Δεν ήμουν αυτό. Ήθελα να κάνω κι άλλους ρόλους, γι’ αυτό και δεν μπήκα στην τηλεόραση».

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις