Πήρε φόρα ο Ypo: Πάτε να ψηφίσετε για να μην ανέβει ο φασισμός (video)

Ήταν να μην πάρει φόρα ο Υποχθόνιος, κατά κόσμον Ypo. Από τη στιγμή που πήρε το «βάπτισμα του πυρός» σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Gazarte, ποζάροντας μαζί με Αλέξη Τσίπρα, Νάσο Ηλιόπουλο και Ρένα Δούρου, ήρθε και η συνέχεια.

Ο γνωστός ράπερ λοιπόν έβγαλε ένα βίντεο σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές, εφιστώντας στην προσοχή στην άνοδο της ακροδεξιάς και του φασισμού.

Στο βίντεο εμφανίζεται μία παρέα πιτσιρικάδων να συζητά για κάποιο live, με τον Ypo να καταφθάνει και να τους εξηγεί γιατί η αποχή δεν είναι λύση, γιατί το θέμα είναι ότι ανεβαίνει η ακροδεξιά και ο φασισμός στην Ευρώπη είναι σοβαρό, αλλά και γιατί η ψήφος είναι όπλο προκειμένου «το φίδι να πάει ξανά πίσω στην τρύπα».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις