Παίκτρια του My Style Rocks σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της στη Μύκονο (ΦΩΤΟ)

Παίκτρια του My Style Rocks σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της στη Μύκονο (ΦΩΤΟ)

Είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια και ο φωτογραφικός φακός, τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές τους, σε παραλία της Μυκόνου.

Εκείνη τη γνωρίσαμε φέτος μέσω του My Style Rocks όπου έδωσε μαθήματα στυλ ενώ εκείνος είναι personal trainer και δάσκαλος της γιόγκα και μάλιστα από τους καλύτερους του είδους.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σουλτάτη και τον Ίωνα Μάγγο. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, τους απαθανάτισε στις πρώτες ημέρες διακοπών τους στον Ορνό της Μυκόνου.

Μάλιστα, όσο ήταν μαζί μέσα μέσα στο νερό για να δροσιστούν, δεν σταμάτησαν να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά, που αποδεικνύουν το πόσο ερωτευμένοι είναι.

soul1.jpg

soul2.jpg

soul3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις