Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το αν έχει κάνει πλαστική

Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το αν έχει κάνει πλαστική

Απάντηση σε όσα λέγονται για το αν έχει κάνει κάποια πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό της, έδωσε μέσα του λογαριασμού της στο instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το μοντέλο και μέλος της κριτικής επιτροπής του GNTM χρησιμοποίησε το photoshop αλλάζοντας τη μύτη της.

Στη λεζάντα έγραψε: "Συγγνώμη έχεις πειράξει κάτι στο πρόσωπό σου;" Η απάντηση είναι όχι, απλά μεγάλωσα και επίσης με βάφουν επαγγελματίες (μιλάμε για contouring όχι αστεία. Η ομορφιά βρίσκεται και πηγάζει μέσα μας. Ξέρω ότι δεν έχω την τέλεια μύτη. Έχω τη δική μου μύτη και την αγαπώ. Αγάπησε και εσύ τη δική σου και όποια ατέλεια έχεις. Γιατί οι ατέλειες μας είναι αυτές που μας ξεχωρίζουν. Μας κάνουν διαφορετικούς και φυσικά ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ! Εγώ σε αγαπάω όπως ακριβώς είσαι. Αλλά αν και πάλι θέλεις να αλλάξεις θα σε αγαπάω και πάλι. Γιατί εκτός από μεγάλη μύτη έχω και μεγάλη καρδιά".

 

ilian-1.jpg

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις