Μαρί Κωνσταντάτου: Δεν ασχολούμαι με ανακρίβειες και κατασκευασμένες ιστορίες

Μαρί Κωνσταντάτου: Δεν ασχολούμαι με ανακρίβειες και κατασκευασμένες ιστορίες

Στις θεατρικές προτάσεις που είχε τα τελευταία χρόνια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Μαρί Κωνσταντάτου, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε”

Για τα προσωπικά της δεν θέλησε να πει πολλά, τονίζοντας απλά πως “είμαι καλά”.

«Έχουν υπάρξει πάρα πολλές θεατρικές προτάσεις. Εγώ ασχολούμαι με τα βιβλία μου, τη σειρά “Μάικ ο φασολάκης” που πηγαίνουν πάρα πολύ καλά στο εξωτερικό. Κυκλοφορούν στα αγγλικά, στα κινέζικα και στα σέρβικα. Μέχρι στιγμής με καλύπτει αυτό.

Στα προσωπικά μου, δόξα τω Θεώ, είμαι καλά. Δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή, το ξέρετε αυτό, αλλά είμαι καλά. Τα πράγματα που με έχουν ενοχλήσει αυτομάτως τα διαγράφω, δεν ασχολούμαι καν, ειδικά με ανακρίβειες και κατασκευασμένες ιστορίες.

Ήμουν στην Ελλάδα, δεν έφυγα ποτέ και τα media παρουσίαζαν ότι έλειπα στο εξωτερικό. Ήμουν εδώ, παραμένω εδώ, δεν έφυγα ποτέ. Όποιος ήθελε να με βρει, ήξερε που θα με βρει και πώς θα με βρει», είπε η Μαρί Κωνσταντάτου.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις