«Μόνο έναν άνθρωπο δεν αντέχω, είναι ένα πλάσμα ψεύτικο»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» ήταν  το βράδυ της Τετάρτης, η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός πως υπάρχουν άτομα που δεν τη συμπαθούν, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει και ένας συγκεκριμένος άνθρωπος που δεν αντέχει καθόλου.

«Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν με συμπαθούν καθόλου. Φυσικά και το πιστεύω αυτό. Μα, δεν είναι λογικό το αντίθετο. Ναι, είναι άνθρωποι και του χώρου. Εγώ μόνο έναν άνθρωπο δεν αντέχω. Και αυτό γιατί τον θεωρώ ένα πλάσμα ψεύτικο, αήθες. Άλλους τους αγαπώ, άλλους τους συμπαθώ, άλλους δεν τους πολυσυμπαθώ. Δεν γίνεται ούτε όλους να τους αγαπάς, ούτε όλοι να μας αγαπάνε. Αυτός είναι και δεν είναι συνάδελφος, γυροφέρνει. Όχι, δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Πηγή: «Μόνο έναν άνθρωπο δεν αντέχω, είναι ένα πλάσμα ψεύτικο» - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις