Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν γεννήθηκε επαγγελματίας σεφ. Η μαγειρική θέλει προσπάθεια, συνεχή ενημέρωση και, φυσικά, αγάπη και μεράκι. Ποια είναι, όμως, τα μεγαλύτερα λάθη που κάνετε στην κουζίνα και δεν σας βοηθούν να εξελιχθείτε μαγειρικά; Πάρτε μια ιδέα παρακάτω, καθώς και για τον τρόπο που μπορείτε να τα αποφύγετε! Κι όλα αυτά για να έχετε νόστιμα και εύγευστα πιάτα που θα εντυπωσιάσουν τους πάντες! Δεν αλατίζετε το νερό των ζυμαρικών σας (ή καθώς μαγειρεύετε γενικά) Τα ζυμαρικά αποτελούν το αγαπημένο φαγητό και μια εύκολη λύση αρκετών από εμάς. Αλλά κατά τη διαδικασία του μαγειρέματός τους για εκατοστή φορά, πιάσατε ποτέ τον εαυτό σας να αναρωτιέται γιατί η σπιτική σας καρμπονάρα δεν έχει ποτέ την ίδια γεύση ενός εστιατορίου; Αυτό πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι α) μαγειρεύετε υπερβολικά τα ζυμαρικά, αντί να σταματάτε όταν έχουν φτάσει στην ιδανική al dente υφή, και β) δεν αλατίζετε έντονα το νερό των ζυμαρικών. Τα ζυμαρικά απορροφούν νερό καθώς μαγειρεύονται, οπότε πρέπει […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.