Ανατριχίλα από δηλώσεις Άδωνη (επί υπουργίας του) σε εργαζόμενους: Αν δεν αντέχετε παραιτηθείτε

Ένα βίντεο από το όχι και τόσο μακρινό 2013 από τη διακυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και την υπουργία του Άδωνη Γεωργιάδη έρχεται στην επιφάνεια, προκαλώντας ανατριχίλα και αποστροφή για το είδος υπουργού που ήταν ο νυν αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Σε μία αδιανόητα αλαζονική εμφάνιση στο -τότε ανοιχτό- Mega, ο τότε υπουργός Υγείας δεν σταμάτησε να ειρωνεύεται τους εργαζόμενους του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τις ελλείψεις σε προσωπικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Αφού στην αρχή αμφισβήτησε τις γνώσεις και την επαφή με το νοσοκομείο που είχε εκπρόσωπος των εργαζομένων, λέγοντάς του «έχετε πάει στους Αγίους Αναργύρους;» και βλέποντας ότι όχι απλά γνώριζε, αλλά του απαριθμούσε ένα ένα τα προβλήματα του νοσοκομείου, άλλαξε τροπάρι και άρχισε τις ειρωνείες.

«Άμα δεν αντέχετε να παραιτηθείτε. Σε μία Ελλάδα με 1,5 εκατ. ανέργους σας έχουμε στο Φλέμινγκ και δεν αντέχετε; Να παραιτηθείτε να προσλάβουμε άλλους», είπε ευθαρσώς -ο υπουργός, τονίζουμε- Άδωνις Γεωργιάδης.

Όταν δε ακόμη και οι δημοσιογράφοι του Mega του είπαν πως αυτό δεν είναι απάντηση υπουργού, απάντησε ακόμα χειρότερα (και πάντα εκτός ουσίας) πως «εγώ με τον επαγγελματικό τον συνδικαλισμό παθαίνω μία αναφυλαξία. Και η όψη σας είναι όψη “εργαζομένου”». 

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις