Η Μενδώνη περιμένει τον Κικίλια για να κλείσει μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Μπορεί οι αρχαιοφύλακες, οι οποίοι έρχονται, όπως επισημαίνουν και οι ίδιοι, σε επαφή με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, να παρακαλούν το υπουργείο Πολιτισμού να κλείσει τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους λόγω κορονοϊού, όμως η ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού… νίπτει τας χείρας της.

Πιο συγκεκριμένα, το υπουργείο τόνισε πως οι εν λόγω χώροι θα κλείσουν μόνο εάν η αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Υγείας το κρίνει.

Αναλυτικά, το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού δήλωσε πως «βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία και διαβούλευση με το Υπουργείο Υγείας. Εφόσον η αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Υγείας κρίνει ότι πρέπει να κλείσουν αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία, θα εκδοθούν από το ΥΠΠΟΑ αμέσως οι σχετικές οδηγίες».

Πηγή: Η Μενδώνη περιμένει τον Κικίλια για να κλείσει μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις