«Καρφιά» Παπακώστα για τον… θεσμικό Άδωνη και το «Fu%$ Turkey»

Μπορεί η ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη στην οποία πόσταρε το «Fu%$ Turkey» του υιού του Μπενιαμίν Νετανιάχου να έχει πια διαγραφεί, η ουσία ωστόσο μένει και έχει να κάνει με το ότι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πόσταρε κάτι τέτοιο λίγο μετά το τελευταίο αιματοκύλισμα στη Λωρίδα της Γάζας, όπου 60 Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους.

Μετά τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη, ο οποίος εγκάλεσε τους υπεύθυνους της ΝΔ για την εξωτερική πολιτική, να πάρουν θέση σχετικά με την κίνηση του αντιπροέδρου του κόμματος, και η Κατερίνα Παπακώστα παρενέβη σχετικά.

Η διαγραφείσα από τη ΝΔ βουλευτίνα με δύο tweets κάλεσε κάποιους… θεσμικούς να προσέχουν τις αναρτήσεις τους και να μη φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνει, ζητώντας στη συνέχεια επίσημη τοποθέτηση από τη ΝΔ για το αν την εκφράζει η κίνηση Γεωργιάδη.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις