Διευκρινίσεις Μπακογιάννη για τους Τούρκους, που όμως δε αναιρούν την ουσία

Διευκρινίσεις σχετικά με δήλωσή της αναφορικά με την παράδοση τούρκων πολιτών από την ελληνική κυβέρνηση, έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η πρώην υπουργός Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν το λέει στη λογική του «ανατολίτικου παζαριού», έκανε ακριβώς αυτό. Ζήτησε την παράδοση των εννέα τούρκων πολιτών που συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. τον περασμένο χρόνο, την παραμονή της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα.

Στο μπανεράκι του ΣΚΑΪ όμως έγινε λανθασμένη ερμηνεία των λεγόμενων της Μπακογιάννη, αφού εννοήθηκε ότι η δήλωση αφορούσε τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς που κατηγορούνται για συμμετοχή στην απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.

Έσπευσε λοιπόν να προβεί στις απαραίτητες διευκρινίσεις:

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις