Καταγγέλλει απειλές ο Γιάννης Σαρίδης

Απειλές λέει ότι δέχεται ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης.

Ο βουλευτής θεωρεί πως οι απειλές έχουν σχέση με τη στάση του στη  συμφωνία των Πρεσπών. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει σχετικά ότι «το ενδεχόμενο να στηρίξω τη συμφωνία των Πρεσπών, είναι εκτός πραγματικότητας».

Ο βουλευτής καταγγέλει μέσω social media ότι δέχεται απειλές. «Σχετικά με τις απειλές προς την οικογένεια μου ένα έχω να πω…Εγώ δεν απαντάω σε απειλές και δεν απειλώ. Πράττω. Τα λέμε σύντομα. Ευχαριστώ τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».

Ο Γιάννης Σαρίδης, υπέβαλε την περασμένη εβδομάδα την παραίτησή του από τη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις