Σε χιουμοριστικό τόνο η απάντηση Τσίπρα για Καμμένο

Με χιουμοριστικό τρόπο απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας όταν ρωτήθηκε για τον κυβερνητικό εταίρο του, Πάνο Καμμένο που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στις ΗΠΑ.

Ειδικότερα, όταν ο πρωθυπουργός βγήκε από την Κουμουνδούρου μετά το τέλος της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν μίλησε με τον υπουργό Άμυνας μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για το plan B στο Σκοπιανό, τόσο εντός της κυβέρνησης όσο και στην αντιπολίτευση.

 «Στις ΗΠΑ έχει τυφώνα, αλλά δεν λέγεται Πάνος, λέγεται… Μάικλ» απάντησε χαμογελαστός ο Αλέξης Τσίπρας και αποχώρησε.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις