Βουλευτής του Ζάεφ έμαθε ελληνικά: Ευχαριστώ τον Τσίπρα για τη Συμφωνία (video)

Ένα «ευχαριστώ» στον Αλέξη Τσίπρα στα ελληνικά έστειλε σκοπιανός βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος από το βήμα της Βουλής, αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών και στην τεράστια σημασία της για τη χώρα του.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής της ΠΓΔΜ για τη συνταγματική αναθεώρηση που προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών, ο Σάμκα Ιμπραϊμόφσκι, ανέβηκε στο βήμα, και μίλησε με ιδιαίτερα εγκωμιαστικά λόγια για τον έλληνα πρωθυπουργό και τη συμφωνία για το ονοματολογικό.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Σάμκα Ιμπραϊμόφσκι λοιπόν τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει καλύτερη συμφωνία από αυτή. Το λένε οι ίδιοι οι Έλληνες. Για αυτό θα απευθυνθώ στα ελληνικά: Ευχαριστώ Τσίπρα, ευχαριστώ Ελλάδα».

Τα σπαστά του ελληνικά προκάλεσαν τα χαμόγελα και την έκπληξη των βουλευτών του Ζόραν Ζάεφ.

Πηγή φωτογραφίας: mia.mk

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις