Υποψήφιοι της ΝΔ δωρίζουν από ιατρικές εξετάσεις μέχρι… κιμά για λίγες ψήφους

Επιστήμη φαίνεται πως έχουν κάνει την ψηφοθηρία στη ΝΔ επίδοξοι βουλευτές, ορισμένοι εκ των οποίων δωρίζουν από ιατρικές εξετάσεις μέχρι… μερίδες κιμά και νωπά κοτόπουλα προκειμένου να εξασφαλίζουν μερικά «ψηφαλάκια».

Ορισμένες τέτοιες περιπτώσεις φέρνει στο φως η στήλη «Βηματοδότης», σύμφωνα με την οποία επικρατεί αναστάτωση ανάμεσα σε βουλευτές της ΝΔ που πρόκειται να είναι υποψήφιοι στη Νότια Αττική με την επανεμφάνιση (μετά την πειθαρχική ποινή που εξέτισε) της υποψηφίας (Τ. Ντ.), ιδιοκτήτριας Θεραπευτηρίου – Γενικής Κλινικής.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αρκετοί βουλευτές της ΝΔ, ειδικά της Β’ Αθήνας, υποστήριζαν πως έκανε δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε ψηφοφόρους του κόμματος. Μάλιστα η Άννα Καραμανλή κατήγγειλε αυτές τις πρακτικές στην κλειστή κοινοβουλευτική ομάδα πριν από λίγες μέρες κάνοντας λόγο για υποψηφίους (χωρίς να τους κατονομάσει) που μοιράζουν μερίδες κιμά και νωπά κοτόπουλα και άλλους υποψηφίους που κάνουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για να προσελκύσουν ψήφους. «Πάντως ουδείς επιβεβαιώνει εάν η εν λόγω γαλάζια θα είναι και πάλι υποψήφια βουλευτής», καταλήγει το δημοσίευμα.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις