Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου "με Αίσθημα Ευθύνης" του Σάββα Αναστασιάδη

Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου

Η παρουσίαση του βιβλίου του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σάββα Αναστασιάδη «με Αίσθημα Ευθύνης» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 11:00 το πρωί, στο ξενοδοχείο «Porto Palace»

Πρόκειται για ένα πόνημα βασισμένο στις θέσεις, τη στάση και την κοινοβουλευτική δραστηριότητα του κ. Αναστασιάδη, γύρω από σημαντικά Εθνικά θέματα που διαφορετικά όπως ο ίδιος επισημαίνει θα είχαν ξεχαστεί θαμμένα μέσα στα πρακτικά και τα αρχεία της Βουλής και δεν θα γίνονταν ποτέ γνωστά στο ευρύτερο κοινό.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο πρώην Υπουργός κ. Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και πρ. Γεν. Γραμ. του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Άγγελος Συρίγος και ο Εκδότης- Πολιτικός αναλυτής κ. Σάββας Καλεντερίδης

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος - Διευθυντής της εφημερίδας «Εστία» Μανώλης Κοττάκης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων–Μενεμένης και Πρόεδρος της Π.Ε.Δ./Κ.Μ. κ. Λάζαρος Κυρίζογλου

Όπως υπογραμμίζει ο Αν. Τομεάρχης Εξωτερικών ΝΔ, Απόδημου Ελληνισμού: Με αίσθημα ευθύνης υπηρέτησα και υπηρετώ τον τόπο μου, Πατρίδα, εκλογική περιφέρεια και συμπολίτες και θεώρησα καθήκον και υποχρέωση να καταγράψω και να παρουσιάσω ορισμένες πρωτοβουλίες, ώστε μέσα από αυτές ο αναγνώστης να αντλήσει χρήσιμα στοιχεία για τη δραστηριότητά μου στο Κοινοβούλιο.

Κατηγορία: 

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις