Παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος του Ποταμιού ο Μαυρωτάς – Τι του είπε ο Θεοδωράκης

Την παραίτησή από τη θέση του αντιπροέδρου του Ποταμιού γνωστοποίησε ο πρώην βουλευτής Γιώργος Μαυρωτάς, εξηγώντας παράλληλα τους λόγους για τους οποίους αποδέχτηκε την πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να αναλάβει καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού.

«Με πήρε τηλέφωνο προσωπικά ο Πρωθυπουργός και μου είπε για το συγκεκριμένο πόστο του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού ξέροντας και την κομματική μου προέλευση, ότι δεν είμαι ένας βουλευτής ή ένα στέλεχος της ΝΔ, αλλά είμαι ένας βουλευτής που είχε εκλεχθεί με το Ποτάμι και εξακολουθώ να είμαι στο Ποτάμι», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μαυρωτάς, μιλώντας στον «Realfm».

Στη συνέχεια, ο κ. Μαυρωτάς υπογράμμισε ότι «το Ποτάμι συνεχίζει να υφίσταται, εγώ απλώς υπέβαλα την παραίτηση μου από αντιπρόεδρος γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορούσα μία προσωπική μου επιλογή συναισθηματική να την χρεώσω στο Ποτάμι. Παραμένω μέλος αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι αντιπρόεδρος και να εκφράζω το Ποτάμι».

Σε άλλη του παρέμβαση και συγκεκριμένα στον «Θέμα 104,6», ερωτηθείς για το αν ο Σταύρος Θεοδωράκης του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, απάντησε: «Ο Σταύρος ήταν επιφυλακτικός να αναλάβω μια τέτοια θέση, του είπα ότι έχει συναισθηματικά κίνητρα και το δέχτηκε».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις