Ο Πλεύρης θέλει για τα Εξάρχεια… «κανονική» εγκληματικότητα

Η «αγάπη» του Θάνου Πλεύρη για τα Εξάρχεια είναι γνωστή. Άλλωστε αμέσως μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές εμφανίστηκε στην πλατεία Εξαρχείων και ψιθυριστά υποσχέθηκε ότι η ανομία θα τελειώσει, για να εξαφανιστεί στο τέλος του βίντεο με την ταχύτητα του φωτός.

Αυτή τη φορά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ξεδίπλωσε το όραμα του για τα Εξάρχεια, λέγοντας ότι «τα Εξάρχεια πρέπει να γίνουν μια κανονική γειτονιά που θα έχουν κανονική εγκληματικότητα». Χαράς ευαγγέλια για τους κατοίκους των Εξαρχείων. Με την κυβέρνηση της ΝΔ μπορεί να έχουν εγκληματικότητα έξω από την πόρτα τους, αλλά αυτή θα είναι… κανονική.

Πηγή: Ο Πλεύρης θέλει για τα Εξάρχεια… «κανονική» εγκληματικότητα - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις