Ενοχλημένο το Μαξίμου από τον Κυρανάκη- Το τηλεφώνημα στον βουλευτή

Φαίνεται ότι η στάση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη απέναντι στα ακροδεξιά μπάρμπεκιου δημιούργησαν σοβαρό εσωκομματικό πρόβλημα στη ΝΔ. Πρώτα η αποδοκιμασία από την Ντόρα Μπακογιάννη, σήμερα Παρασκευή το άδειασμα από τον Γιώργο Κουμουτσάκο έδωσαν ήδη το στίγμα αυτής της ενόχλησης,

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο «Βηματοδότης»  ο Κυριάκος Μητσοτάκης πληροφορήθηκε τις δηλώσεις του βουλευτή με την επιστροφή του από την Κίνα και ζήτησε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα να μεταφέρει τηλεφωνικά την ενόχληση του Μεγάρου Μαξίμου.

Δεν μπορεί παρά να το θεωρήσει κάποιος θετικό δείγμα, αλλά παραμένει το ερώτημα πώς το Μαξίμου σε δεκάδες άλλες περιπτώσεις ακραίου λόγου από βουλευτές της συμπολίτευσης τηρεί σιγή ιχθύος και αρκείται απλώς σε διαγραφές τριτοκλασάτων στελεχών.

Πηγή: Ενοχλημένο το Μαξίμου από τον Κυρανάκη- Το τηλεφώνημα στον βουλευτή - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις