Συνέδριο ΠΑΣΟΚ με «νυν» και ερωτηματικά για τους «πρώην»

Λιγότερα από τρία 24ωρα απομένουν από την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ που πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο και ακόμα αποτελεί αίνιγμα το ποιοι από τους πρώην προέδρους του κινήματος θα δώσουν τελικά το «παρών».

Υπενθυμίζεται ότι η Φώφη Γεννηματά έχει εδώ και ημέρες αποστείλει προσκλήσεις προς τον Κώστα Σημίτη, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γιώργο Παπανδρέου, χωρίς, ωστόσο, να έχουν όλοι ξεκαθαρίσει δημοσίως αν θα συμμετάσχουν στο συνέδριο, το οποίο θα προχωρήσει σε καταστατικές αλλαγές.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του news247.gr, ο κ. Σημίτης εμφανίζεται θετικός, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του. Άλλωστε, χθες, Τρίτη και λίγο μετά τη δικαστική απόφαση για τη Siemens, ο πρώην πρωθυπουργός συναντήθηκε με την κ. Γεννηματά, με το μεταξύ τους κλίμα να χαρακτηρίζεται ως πολύ θετικό.

Από την πλευρά του, ο κ. Βενιζέλος με δική του επιστολή ευχαρίστησε την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ για την πρόσκληση, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν θα συμμετάσχει στο συνέδριο, κάτι που ωστόσο θεωρείται αδύνατον.

Αλλά από το περιβάλλον του κ. Παπανδρέου δεν δόθηκε ξεκάθαρη απάντηση για το τι τελικά θα πράξει. Οι σχετικές διαρροές πάντως έκαναν λόγο ότι σήμερα, επιστρέφοντας από την Ινδία, θα γνωστοποιούσε τις προθέσεις του, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές. Σημειώνεται όμως ότι ο κ. Παπανδρέου είχε ήδη προγραμματισμένο ταξίδι για συνεδρίαση πρώην υπουργών Εξωτερικών στη Βιέννη, πριν ανακοινωθούν οι ημερομηνίες του συνεδρίου.

Πηγή: Συνέδριο ΠΑΣΟΚ με «νυν» και ερωτηματικά για τους «πρώην» - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις