Την ερχόμενη Τρίτη στην Επιτροπή Άμυνας η Συμφωνία Αμυντικής Συνεργασίας με τις ΗΠΑ

Την ερχόμενη Τρίτη στην Επιτροπή Άμυνας η Συμφωνία Αμυντικής Συνεργασίας με τις ΗΠΑ

Την ερχόμενη Τρίτη 21 Ιανουαρίου προγραμματίζεται για εισαγωγή στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής η Κύρωση του Πρωτοκόλλου Τροποποίησης της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής η οποία κατατέθηκε στην Βουλή στις 24 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται πως η αξιωματική αντιπολίτευση ζήτησε μετά από την επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ από την κυβέρνηση να "παγώσει" την εν λόγω Κύρωση, (σ.σ. την οποία διαπραγματεύτηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) με το αιτιολογικό ότι αποτελεί "διαπραγματευτικό όπλο" στα χέρια της ελληνικής πλευράς.

Το θέμα φέρετε να έθεσε, σύμφωνα με το capital.gr, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της πρόσφατης συνάντησης που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις