Στ. Πέτσας για σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: Λάσπη και προσωπικές ύβρεις

Στ. Πέτσας για σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: Λάσπη και προσωπικές ύβρεις

«Αφού η συζήτηση που ανεύθυνα και καιροσκοπικά προκάλεσαν στη Βουλή κατέληξε σε μπούμερανγκ, αποφάσισαν να ριχτούν στη λάσπη και στις προσωπικές ύβρεις. Και κατρακύλησαν έτσι σε μια νέα πολιτική αθλιότητα», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, αναφορικά με σποτ του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο συγκεκριμένο σποτ, με τίτλο «Πτωχευτικός Νόμος ΝΔ: Μένουμε Χωρίς Σπίτι» – «Τι θα πάθει ο… Κυριάκος με τον νέο Πτωχευτικό Νόμο», ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα που περνά σήμερα από τη Βουλή.

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Πέτσας, «η αλήθεια όμως που ξέρουν όλοι οι πολίτες είναι ότι ο κ. Τσίπρας έκλεισε τις τράπεζες με το τυχοδιωκτικό δημοψήφισμα, κόστισε 40 δισ. ευρώ στους Έλληνες φορολογούμενους και τους μικρομετόχους με την τρίτη αχρείαστη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, έκανε πάνω από 25.000 πλειστηριασμούς κατοικιών και θέσπισε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς».

Και καταλήγει: «Έπαιξε τη χώρα στα ζάρια τζογάροντας τη δημόσια περιουσία, τα εισοδήματα και τα σπίτια των Ελλήνων. Κι έχει τέτοιο θράσος ώστε ζητάει και τα ρέστα».

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις