Στην Δράμα ο υπ. Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης

Στην Δράμα ο υπ. Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης

Στη Δράμα θα βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης, στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα που ξεκίνησε, χθες, από τη Θεσσαλονίκη.

O κ. Χρυσοχοΐδης αναμένεται να φτάσει στις 10.30 το πρωί στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας όπου θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη, Γιώργο Παπαδόπουλο, τους πέντε Δημάρχους του Νομού, εκπροσώπους των υγειονομικών και αστυνομικών αρχών του τόπου για να συζητήσουν με θέμα τον έλεγχο τήρησης των μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης χθες το απόγευμα επισκέφθηκε τις Περιφερειακές Ενότητες Ημαθίας και Πέλλας ενώ στις 2.30 σήμερα το μεσημέρι, θα ολοκληρώσει την περιοδεία του στις Σέρρες.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις