Μ. Χριστοδουλάκης: Άμεση στήριξη των ανθρώπων της Εταιρίας Οδικών Συγκοινωνιών

Μ. Χριστοδουλάκης: Άμεση στήριξη των ανθρώπων της Εταιρίας Οδικών Συγκοινωνιών

Επίσκεψη στο αμαξοστάσιο των λεωφορείων της Εταιρίας Οδικών Συγκοινωνιών στην περιοχή του Ρέντη, πραγματοποίησε ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Όπως αναφέρει το ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωσή του: «Με αφορμή την πανδημία και την πίεση που δέχθηκαν οι οδικές συγκοινωνίες τους τελευταίους μήνες, συζήτησε με τους εργαζόμενους και τη Διοίκηση της Ο.ΣΥ. για τα προβλήματα τους, καθώς και για τις αναγκαίες παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες για τη στήριξη και ενίσχυση του Οργανισμού.

Από τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, διατυπώθηκε η πάγια θέση του Κινήματος Αλλαγής για τον δημόσιο και κοινωνικό ρόλο και χαρακτήρα των οδικών συγκοινωνιών, η ανάγκη για ανανέωση του στόλου με αντικατάσταση των παλαιών οχημάτων με νέα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, η ανάγκη για αναβάθμιση της επισκευαστικής βάσης με σύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα, καθώς και το μείζον ζήτημα που αφορά στην υπογραφή της συλλογικής σύμβασης εργασίας των εργαζομένων της Ο.ΣΥ.».

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι: «Ως πρώτη προτεραιότητα, και με σκοπό την ταχεία αποκατάσταση του πλήρους στόλου της Ο.ΣΥ. προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της πανδημίας, τέθηκε η ανάγκη για άμεση αγορά ανταλλακτικών για την επισκευή των υφιστάμενων λεωφορείων, καθώς και για τις απαιτούμενες προσλήψεις προσωπικού όλων των ειδικοτήτων.

Παράλληλα, επισημάνθηκε η ανάγκη για την άμεση στήριξη των ανθρώπων της Ο.ΣΥ. που, στην παρούσα συγκυρία, δίνουν τη μάχη από την πρώτη γραμμή, με την αξιοποίηση της Ιατρικής Υπηρεσίας της Εταιρίας για τη δημιουργία εμβολιαστικού κέντρου που θα αναλάβει τον εμβολιασμό των εργαζομένων των οδικών συγκοινωνιών. Τέλος, συζητήθηκε η πρόταση για κατασκευή νέου αμαξοστασίου στα νότια προάστια προς αντικατάσταση του αμαξοστασίου του Ελληνικού που τέθηκε εκτός λειτουργίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις