Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΟΗΕ

(Intime)

Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται η ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανεβαίνει στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού και μεταξύ των άλλων ζητημάτων αναμένεται να αναφερθεί ιδιαίτερα και στην τουρκική προκλητικότητα.

Επίσης, θα αναφερθεί στην κλιματική κρίση και στην ανάγκη να αντιμετωπιστεί χωρίς καθυστέρηση και συντονισμένα απ΄' όλες τις χώρες, εν όψει και της Διάσκεψης του ΟΗΕ για το κλίμα.

Μεταξύ άλλων, ο Κ. Μητσοτάκης αναμένεται να κάνει αναφορά στις αποφάσεις της EUMED και τη Διακήρυξη των Αθηνών, αλλά και στους φιλόδοξους στόχους της ελληνικής κυβέρνησης για την πράσινη μετάβαση

Δείτε live την ομιλία του πρωθυπουργού:

{https://youtu.be/mga0cChx0ic}

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις