Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ικανοποίηση στην Κουμουνδούρου για την προσέλευση, ψήφισαν 150.000 πολίτες

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ικανοποίηση στην Κουμουνδούρου για την προσέλευση, ψήφισαν 150.000 πολίτες

Ικανοποίηση επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω της μεγάλης συμμετοχής στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής, «αγγίζουν» τις 150.000 οι πολίτες που ψήφισαν.

Πριν από λίγο έκλεισαν οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως δήλωσε ο κ. Νικολακόπουλος, πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Όπως τόνισε η διαδικασία θα συνεχιστεί και πέραν τις 21:00 σε όποια εκλογικά τμήματα υπάρχουν ουρές πολιτών.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ο συνολικός αριθμός των ψηφισάντων μπορεί να υπερβεί και τις 150.000 ωστόσο, δεν μπορεί να γίνει ακριβής καταγραφή αυτή τη στιγμή καθώς υπάρχει μεγάλος αριθμών χειρόγραφων ψήφων.

Όπως ανέφερε περίπου στις 22:30 θα είναι ανακοινώσιμο το ακριβές αποτέλεσμα για την εκλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με λευκά και άκυρα ενώ έως το απόγευμα της Δευτέρας θα ανακοινωθούν τα νέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και τα ποσοστά τους.

«Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι» σημείωσε, προσθέτοντας πως «αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπήρξαν προβλήματα αλλά αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία έστω κι αν προκάλεσαν καθυστερήσεις».

Τέλος, ανέφερε πως τα αποτελέσματα για το Καταστατικό έχουν ολοκληρωθεί αλλά θα ανακοινωθούν αύριο, καθώς όπως είπε το αποτέλεσμα αυτής της ψηφοφορίας «δε νομίζω ότι αφορά το ευρύ κοινό».

#ΣΥΡΙΖΑ #ΕΚΛΟΓΕΣ #ΨΗΦΟΙ #ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις