Αλέξης Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε το πιο μαζικό κόμμα ενεργών μελών στην Ελλάδα και από τα πιο μαζικά στην Ευρώπη»

eurokinissi

Ο Αλέξης Τσίπρας, περίπου στις 22:30 της Κυριακής, έκανε δήλωση για το αποτέλεσμα και τη μεγάλη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές, από τα γραφεία της Κουμουνδούρου.

«Γίναμε το πιο μαζικό κόμμα ενεργών μελών στην Ελλάδα, και από τα πιο μαζικά στην Ευρώπη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας στις πρώτες του δηλώσεις μετά τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως οι δεκάδες χιλιάδες πολίτες που ψήφισαν στις σημερινές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να «στείλουν το λογαριασμό» στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών, σήμερα είναι βέβαιο ότι θα είναι πρώτο κόμμα και με διαφορά στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αποφασίσει να στήσει κάλπες ο κ. Μητσοτάκης», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε ότι «αυτή είναι η δέσμευση της νέας συλλογικής μας ηγεσίας. Αυτή είναι η προσωπική μου δέσμευση. Με ενότητα και συναίσθηση της βαριάς ευθύνης, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε τη νέα νίκη του λαού μας. Για να ξαναφέρουμε την ελπίδα και τη δικαιοσύνη στη πατρίδα μας». 

Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για πρωτοφανή συμμετοχή στην κάλπη για την ανάδειξη συλλογικής ηγεσίας, «με την ένταξη πάνω από 110.000 νέων μελών στις γραμμές μας».

Όπως δήλωσε και νωρίτερα ο κ. Νικολακόπουλος, πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ο συνολικός αριθμός των ψηφισάντων μπορεί να υπερβεί και τις 150.000 ωστόσο, δεν μπορεί να γίνει ακριβής καταγραφή αυτή τη στιγμή καθώς υπάρχει μεγάλος αριθμών χειρόγραφων ψήφων.

«Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι» σημείωσε, προσθέτοντας πως «αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπήρξαν προβλήματα αλλά αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία έστω κι αν προκάλεσαν καθυστερήσεις».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ:

{https://www.youtube.com/watch?v=7P_ZXrUc-lk}

#ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΣΥΡΙΖΑ #ΕΛΛΑΔΑ #ΜΕΛΗ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις