Νίκος Αναστασιάδης: «Ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την προβολή του Κυπριακού σε Μπάιντεν και Κογκρέσο»

Νίκος Αναστασιάδης: «Ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την προβολή του Κυπριακού σε Μπάιντεν και Κογκρέσο»

Με ανάρτησή του, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αναφέρθηκε στη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τζο Μπάιντεν και ευχαρίστησε τον Έλληνα πρωθυπουργό.

«Εξέφρασα τις ευχαριστίες μου για την προβολή του Κυπριακού προβλήματος ενώπιον του Προέδρου Τζο Μπάιντεν και του Αμερικανικού Κογκρέσου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αναστασιάδης.

Η ανάρτηση του κ. Αναστασιάδη:

Σε επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εξέφρασα τις ευχαριστίες μου για την προβολή του Κυπριακού προβλήματος ενώπιον του Προέδρου Τζο Μπάιντεν και του Αμερικανικού Κογκρέσου.

Συμφωνήσαμε τη συνέχιση της από κοινού ανάληψης δράσεων στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Αναστασιάδης.

{https://twitter.com/AnastasiadesCY/status/1527217589063233536}

#ΝΙΚΟΣ_ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΚΥΠΡΙΑΚΟ #ΤΖΟ_ΜΠΑΙΝΤΕΝ #ΚΟΓΚΡΕΣΟ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις