Γεωργιάδης: «Αντιεμπορική η εικόνα των αντικλεπτικών, γιατί τα βάζουν», δήλωσε ο Υπουργός

Γεωργιάδης: «Αντιεμπορική η εικόνα των αντικλεπτικών, γιατί τα βάζουν», δήλωσε ο Υπουργός

Για το «καλάθι του νοικοκυριού» αλλά και για τα αντικλεπτικά στα προϊόντα μίλησε ο ΄Άδωνις Γεωργιάδης.

Για το «καλάθι του νοικοκυριού» αλλά και για τα αντικλεπτικά που έχουν τοποθετηθεί σε ορισμένα προϊόντα στα ράφια των σούπερ μάρκετ μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Τα σούπερ μάρκετ δεν θέλουν να βάλουν αντικλεπτικά»

«Τα σούπερ μάρκετ δεν θέλουν να βάλουν αντικλεπτικά, τους βλάπτει αυτή η εικόνα και είναι αντιεμπορική», ανέφερε ο υπουργός στο MEGA, ενώ σημείωσε πως το «καλάθι» δεν θα λύσει και δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα του πληθωρισμού και «δεν είναι αυτός ο στόχος του».

«Είναι άσχημη εικόνα»

Όσο για τα αντικλεπτικά που έχουν τοποθετηθεί σε ορισμένα προϊόντα στα ράφια των σούπερ μάρκετ είπε: «Είναι κάτι που συμβαίνει σε αρκετές χώρες της Ευρώπης και εκτός. Είναι άσχημη εικόνα. Ωστόσο οι αλυσίδες που τα έχουν βάλει μου είπαν πως δεν αφορούν την μεμονωμένη κλοπή, αλλά γιατί σε ορισμένα είδη υπάρχουν οργανωμένες σπείρες που στέλνουν άτομα να τα κλέβουν και ύστερα τα πουλάνε σε παζάρια».

Μιλώντας συγκεκριμένα για τα βρεφικά γάλατα σε μορφή σκόνης που αποτελούν ένα από τα πρώτα είδη στη λίστα κλοπών, ο υπουργός αποκάλυψε πως είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιούν οι χρήστες ναρκωτικών για να πάρουν τη δόση τους και «είναι ένα από τα βασικότερα είδη που πωλούν στη μαύρη αγορά».

#ΑΔΩΝΙΣ_ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ #ΣΟΥΠΕΡ_ΜΑΡΚΕΤ #ΚΑΛΑΘΙ_ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ #ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις